Inspiratie van Gaia Aqua

Blogs en publicaties
Water en electrosmog

Water en electrosmog

Introductie Elektrosmog en water Veel mensen zijn zich inmiddels bewust van de enorme toename van elektrosmog en maken zich terecht zorgen over de gevolgen die dat heeft op onze gezondheid. U moet zich realiseren dat de elektro magnetische frequenties van elektrische...

Lees meer
Wat is watervitalisering?

Wat is watervitalisering?

Oorspronkelijk bronwater is energetisch zuiver water! In feite zijn we erachter gekomen dat we nog heel weinig wisten en weten over het wezenlijke van water en de essentiële rol die het vervult in het lichaam. Het wezenlijke van water komt tot uiting in de...

Lees meer

Wat doet watervitalisering met het leidingwater?

Wat is er aangetoond met wetenschappelijk bewijs en wat is dan een goede watervitalisator?

Zie hier de ingrediënten voor dit artikel, dat
gebaseerd is op twee artikelen (zie hiernaast) die zijn verschenen in het tijdschrift Spiegel-beeld. Aangevuld met een aantal leuke wetenswaardigheden!

Geschreven door Gert Boontjes

Watervitalisering en wetenschappelijk onderzoek

In dit artikel in Spiegelbeeld wordt dieper ingegaan op testen en onderzoeken die met ons water gedaan zijn. Ze bewijzen onomstotelijk de goede werking van de watervitalisators.

Geschreven door Gert Boontjes

De keuze is reuze

Er is inmiddels een groot aanbod aan watervitalisering, alles onder de naam watervitalisering. Maar dekt dat wel de lading?

Als jij de keuze ook reuze vind op gebied van watervitalisering, watervitalizing, vitaal water, vitalizers etc… lees dan vooral dit artikel. Dan weet je dat de vitalisators die Gaia Aqua verkoopt, echt heel goed zijn.

Geschreven door Gert Boontjes

Victor Schauberger

De Oostenrijkse natuurwetenschapper, uitvinder, filosoof en boswachter Viktor
Schauberger sprak zoals een indiaan de taal van de natuur. Dankzij zijn uitstekende waarnemingsvermogen en intuïtie begreep hij hoe sterk dieren, planten, stenen, water en bodems met elkaar verbonden zijn. Schauberger was de eerste wetenschapper die begreep hoe forellen tegen watervallen kunnen opzwemmen.

Geschreven door Annelijn Steenbruggen en daarbij ook een interview met Gert Boontjes.