Vitalisator op standaard

THERAPEUTISCH OF INDIVIDUEEL GEBRUIK
NAAR DE WINKEL

Watervitalisator op standaard

Wij hebben 2 verschillende vitalisators op een standaard in ons assortiment.

De UMH Delta is speciaal ontwikkeld voor therapeutisch gebruik.

De speciaal vormgegeven piramidevormige standaard maakt een zeer doeltreffende meervoudige vitalisering van water en andere dranken mogelijk. Afhankelijk van hoe vaak het water erdoor heen gegoten word, wordt een individueel energieniveau bereikt.

Gemaakt van speciaal messing, is het apparaat 24-karaats verguld en bezet met een speciale samenstelling van edelstenen, kristallen en gesteenten. De werking is net zo krachtig als de inbouwvitalisator, maar nu op een piramidevormige standaard.

Onder de piramide kun je ook voedings (supplementen) energetiseren en kruiden drogen, zodat de energetische waarde behouden en hoog blijft.

De UMH Alpha is speciaal voor privé gebruik.

Met de UMH Alpha biedt UMH de mogelijkheid om water en andere vloeistoffen van energie te voorzien, speciaal voor privégebruik.

De voordelen:

– De universeel vitalisator op standaard maakt het mogelijk om zelfs flessenwater en andere vloeistoffen te optimaliseren. Door meervoudige energetisering kun je ook een individueel energieniveau bereiken.

– De gemonteerde universeel vitalisator op de Alpha standaard kan samen met een reisset zelfs onderweg en op vakantie worden gebruikt, zodat je nooit meer zonder jouw optimale waterkwaliteit hoeft te zitten.

Gemaakt van speciaal messing, is het apparaat 24-karaats verguld en bezet met een piramide geslepen bergkristal, Handgemaakte glazen flesjes binnenin zorgen voor een zeer stabiel energieveld.

Tevredenheidgarantie (door de fabrikant):

5 maanden terugkoopgarantie tegen aankoopprijs bij een niet met tevreden resultaat functioneren van de watervitalisator.
Mits onbeschadigd.

Garantie (door de fabrikant):

5 jaar op functie- en fabricagefouten.

Aanbod watervitalisator op standaard

Delta

Capaciteit: ca. 16  liter per minuut.
Afmetingen: Hoogte 530 mm. Standvlak 500mm x 500mm 
Gewicht: 3,8 kg.

Alpha

Capaciteit: ca. 7 liter per minuut.
Afmetingen: Hoogte 550 mm, hoogte uitloop 340 mm.
Gewicht: 1,4kg.

Ja, ik wil graag gevitaliseerd, levend water.

Ik wil graag vrijblijvend advies.