De werking van de UMH watervitalisator

NAAR DE WINKEL

De natuur is onze inspiratie om water te vitaliseren

De natuur is onze inspiratiebron om jouw drinkwater dezelfde helende kracht te geven als puur bronwater. De kracht van onze vitalisatoren is dat het dezelfde levenskracht aan leidingwater geeft als de natuur zelf doet. Wij houden van water dat levend en sprankelend is.

Wij onderscheiden ons van andere watervitalisatoren op de markt doordat wij geen kunstmatige technieken gebruiken.

Wij stellen hoge eisen als het gaat om onze energetische gezondheid. Daarom is de werking van al onze vitalisatoren volledig natuurgetrouw. De natuur is volmaakt. Alles in de natuur is afgestemd op heilige wetten. Ook water heeft heilzame krachten in zich die alleen gebruikt kunnen worden als het water levend en sprankelend is, zoals helend water in de natuur.

Wervelend water – Victor Schauberger

Water wervelt van nature altijd. Het maakt spiraalvormige bewegingen. Victor Schauberger is de grondlegger van watervitalisering op basis van werveling. Water stroomt altijd met bochten naar beneden, zoals een meanderende rivier. Zelfs een druppel water die naar beneden glijdt op je douchewand doet dat slingerend en niet recht naar beneden.

In de natuur zien we deze spiraal onder andere ook terug in water, zonnebloemen, sterrenstelsels, en schelpen. Het is een universele wet.

Daarom wervelen al onze inbouw vitalisatoren en kraanwervelaars het water met een spiraalvormige beweging. Het water draait naar binnen toe. Dat heet implosie of vortex. Daarmee centreert het energie.

Net als bij yoga en meditatie geeft centrering verstilling. En in die leegte, in die stilte, is alles aanwezig. Het geeft jou levensenergie. Ken je het gevoel van liefde en overgave als je mediteert? Op dat moment ben je in directe afstemming met je eigen bron. Dit gevoel is overal in de natuur te voelen. Ook in water. Water heeft dan ook de fantastische eigenschap om jou terug te brengen naar je eigen bron.

Resonantie in water

Water in bergbeken neemt via resonantie levensopbouwende krachten in zich op.

Het stroomt wervelend langs gesteenten, kristallen, edelstenen en komt in contact met zonlicht en maanlicht. Omdat water een opneembaar vermogen heeft neemt het de frequenties van de omgeving in zich op.

In de vitalisator is een harmonische compositie van edelstenen, kristallen, gesteenten, natuurlijke energiebronnen en een stabiel hoogenergetisch energieveld. Dit zorgt ervoor dat het water  wat daar langs stroomt via hoogenergetische velden positieve levensopbouwende krachten in zich opslaat.

Helend water in de natuur heeft een hexagonale structuur.

De unieke combinatie van werveling, natuurlijke resonantie en de naleving van de heilige geometrische wetten (gulden snede van Fibonacci, Pyramide energie) maken van jou drinkwater een krachtig levenselixer.

Het water word weer gestructureerd zoals een sneeuwkristal. Dit maakt het water een aantal dagen tot zelfs maanden stabiel.

Water is rechtstreeks in contact met de vitalisator.

Water in bergbeken is in direct contact met de omgeving.

In de vitalisator is er een direct contact tussen leidingwater met het hoogenergetisch energieveld. Door het water in deelstromen te splitsen, word er een enorme contact oppervlaktevergroting bereikt, zodat het doorstromende water optimaal gestructureerd en gerevitaliseerd word.

Electrosmog bescherming

De natuur maakt geen onnatuurlijke frequenties zoals zendmasten dat wel doen.

Daarom zijn de UMH vitalisatoren sinds 2022 gemaakt van messing met daarin de zelfde beschermende werking als de kosmische energetisator. Dit beschermt de inhoud van de vitalisator tegen elektromagnetische straling. Ook versterkt het de energetische werking van de vitalisator.

Water als

levenselixer

Al het leven komt voort uit water. Water is dus de echte bron van het leven.

Victor Schauberger

Ja, ik wil graag gevitaliseerd, levend water.

Ik wil graag vrijblijvend advies.