Filters en vitalisator Hexagon

VOOR DE KEUKENKRAAN
NAAR DE WINKEL

Gevitaliseerd en gefilterd water uit de keukenkraan.

Schoon water is materieel én energetisch zuiver water: vrij van vervuilende materiële stoffen én schadelijke frequenties, natuurlijk van structuur (gelijk aan helend bronwater) en met een hoge energetische waarde. Zoals wervelend beekwater.

Natuurlijk, levend en vitaal water draagt bij aan een gezond, fit en vitaal lichaam. Vitaliseren maakt water tot het krachtige levenselixer zoals het bedoelt is en van oudsher wordt gezien; onmisbaar voor een gezonde levenswijze.

Hexagon – hoogwaardig carbonit filter met UMH vitalisator

Zeer eenvoudig en snel zelf te installeren systeem voor onder de gootsteen of op het aanrecht.

Door middel van een Duo kwaliteitsfilter van Carbonit worden alle voorkomende zware metalen, hormonen, pesticiden, bacteriën, micro-organismen, schimmels, gisten, chloor, DDT, medicijnresten en nog veel meer veilig uit het leidingwater verwijderd, terwijl belangrijke mineralen behouden blijven. Daarna word het water direct gevitaliseerd zodat je zeker bent van schoon water op alle niveaus!

Voordelen Hexagon

;

Carbonit filter

Alle voorkomende zware metalen, hormonen, pesticiden, bacteriën, micro-organismen, schimmels, gisten, chloor, DDT, medicijnresten en nog veel meer worden veilig uit het leidingwater verwijderd.

;

Mineralen

Belangrijke mineralen blijven behouden in het water. Dit is nodig voor de vorming van de hexagonale structuur en de opname in het lichaam.

;

Voedingsstoffen

Verbeterd de cellulaire opname van voedingsstoffen.

;

Smaak

Merkbaar zachtere en frissere smaak,

De herstellende werking van de UMH watervitalisator geeft de levenskracht terug aan kraanwater. Ons eigen drinkwater wordt zo weer een bron van welzijn.

;

UMH vitalisator

Na het filteren wordt het water gevitaliseerd met een speciaal hiervoor ontwikkelde UMH vitalisator. Door middel van werveling en een stabiel hoogenergetisch energieveld geeft het via resonantie de beoogde hexagonale structuur aan het water.

;

Optimaal beschikbaar en hydraterend

Het water krijgt weer levensenergie en is optimaal beschikbaar en hydraterend voor de cellen.

;

Neutraliseren schadelijke energetische frequenties

;

Kristalijne bronwater structuur

Gaia Aqua : natuurgetrouwe behandelingsmethode

Het is van belang om je realiseren dat de regeneratie van water met deze methode vrij is van kunstmatige technieken zoals magneten, elektriciteit of chemicaliën.
Water met de eigenschappen van oorspronkelijk bronwater is water zoals de natuur het bedoeld heeft: Gaia Aqua.

Toepassingen Hexagon

$

Keukenkraan

$

Kantoor

$

Wellness

$

Praktijk

Tevredenheidgarantie (door de fabrikant):

5 maanden terugkoopgarantie tegen aankoopprijs bij een niet met tevreden resultaat functioneren van de watervitalisator.
Mits onbeschadigd.

Garantie (door de fabrikant):

5 jaar op functie- en fabricagefouten.

Installatie Hexagon:

;

Zelf te installeren

Het Hexagon filter kan gemakkelijk worden geïnstalleerd.Dit bespaart u hoge installatiekosten.

;

Onder het aanrecht

Het is niet nodig de bestaande kraan te vervangen, aangezien het toestel voldoende water levert voor de koudwaterkraan met 4-6 liter per minuut.

;

Op het aanrecht

Plaatsing op het aanrecht ook mogelijk met bijgeleverde kraan.

;

Betrouwbare watertoevoer

Bij een filtervervanging of een defect kunnen de slangen gemakkelijk op elkaar worden aangesloten om te allen tijde een betrouwbare en ononderbroken watertoevoer te garanderen.

;

Vorstvrij

Vorstvrij installeren en alleen met koud leidingwater gebruiken.

;

Genieten

En dan nu lekker genieten van water wat zowel materieel als energetisch schoon is!

Aanbod Hexagon

Actief koolstofblok filters met energetisering en vitalisering.

Capaciteit: ca. 4-6 iter per minuut (bij 4 bar na 5 minuten doorlooptijd)

Afmetingen:

Lengte 280 mm
Breedte: 185 mm.
Hoogte: 300 mm.
Gewicht: 6 kg.

Plaatsing onder het aanrecht.

Capaciteit: ca. 4-6 iter per minuut (bij 4 bar na 5 minuten doorlooptijd)

Afmetingen:

Lengte 280 mm
Breedte: 185 mm.
Hoogte: 300 mm.
Gewicht: 6 kg.

Plaatsing onder het aanrecht.

Kraan bij Hexagon

Plaatsing met kraan op  het aanrecht.

Sango mineralen inline patroon.

Voor omgekeerde osmosesystemen.

Veelgestelde vragen over water filteren

Hoe krachtig filtert het Hexagon systeem?

Dit unieke systeem van 2 hoogwaardige actief koolblok filters, filtert jouw drinkwater krachtiger dan de standaard filterpatronen van Carbonit.

Het Filwatec actiefkoolblok bestaat uit een gesinterd actiefkoolfilter voor drinkwaterfiltratie. Met een poriegrootte van 0,6 µm, en een 55% grotere massa actieve koolstof in vergelijking met de NFP Premium cartridge – en dus een hogere absorptiecapaciteit- kunnen zowel opgeloste verontreinigende stoffen als deeltjes en micro-organismen nog veiliger uit het water worden verwijderd.

Hoe krachtig filtert het Hexagon systeem?

Dit unieke systeem van 2 hoogwaardige actief koolblok filters, filtert jouw drinkwater krachtiger dan de standaard filterpatronen van Carbonit.

Het Filwatec actiefkoolblok bestaat uit een gesinterd actiefkoolfilter voor drinkwaterfiltratie. Met een poriegrootte van 0,6 µm, en een 55% grotere massa actieve koolstof in vergelijking met de NFP Premium cartridge – en dus een hogere absorptiecapaciteit- kunnen zowel opgeloste verontreinigende stoffen als deeltjes en micro-organismen nog veiliger uit het water worden verwijderd.

Schadelijke stoffen filteren en verbeterde smaak

In water opgeloste verontreinigende stoffen, geuren en smaken worden door absorptie permanent verwijderd. De poriegrootte van 0,4 µm houdt deeltjes, bacteriën en nog veel meer veilig tegen.

De absorptieve retentiegraad (ARR) is 120% en de retentiecapaciteit (ARK) is 130% in vergelijking met de NFP Premium cartridge van Carbonit. Daarom zijn de onafhankelijke deskundigenadviezen die zijn opgesteld voor de NFP Premium patroon zonder beperking van toepassing op het GFP Premium patroon.

Hoe vaak moet het filter gewisseld worden?

Volgens DIN 1988 moet het filterpatroon na zes maanden worden vervangen. In de regel wordt het filter 2x per jaar vervangen. Een eerdere verversing kan echter nodig zijn als de water doorstroom merkbaar daalt.

Wat is het verschil tussen filteren en vitaliseren?

·         Een waterfilter haalt vervuilende materiële stoffen uit het water.

·         Een watervitalisator neutraliseert schadelijke frequenties, herstelt de oorspronkelijke structuur van het water en gééft levensenergie.

Kan ik het beste mijn kraanwater filteren of vitaliseren?

In mijn blog vertel ik je daar hier graag meer over.

Waarom alleen filteren niet voldoende is...

Trillingsfrequenties in kraanwater kunnen belastend zijn voor onze gezondheid

Waarom gewoon kraanwater en gefilterd water in onze optiek nog steeds belastend kunnen zijn voor de gezondheid, leg ik graag uit aan de hand van wetenschappelijk onderzoek van Dr. Ludwig. Hij kwam tot twee belangrijke inzichten:

·         Iedere stof heeft een geheel eigen trillingspatroon, kenmerkend voor die stof. Een metaal, een pesticide of wat dan ook: aan het trillingspatroon is iedere stof te herkennen.

·         In water, waaruit de schadelijke stoffen door zuivering volledig (100%) zijn verwijderd, zijn nog steeds de trillingsfrequenties van deze schadelijke stoffen aantoonbaar aanwezig.

Deze belastende frequenties blijken precies toegerekend te kunnen worden aan de stoffen die zich vóór de zuivering in het water bevonden. Terwijl het water dus chemisch volledig is gereinigd, is het nog steeds belast met dezelfde frequenties van stoffen die in het water aanwezig waren. Ook in gedestilleerd water! Filteren verbetert niets aan de energetische vervuiling van water.

Ja, ik wil graag gefilterd én gevitaliseerd, levend water.

Ik wil graag vrijblijvend advies.