Over ons - Gaia Aqua

OVER ROSMARIJNE, GERT EN HET TEAM

Mijn persoonlijke ervaring met watervitalisering:

Als kind werd ik, Rosmarijne Boontjes, misselijk van leidingwater. Dit merk ik nog steeds als ik gewoon leidingwater drink. Het staat mij tegen en ik drink het niet gemakkelijk weg.

In 1996 werd de watervitalisator in de waterleiding gemonteerd waardoor we uit alle kranen en in de tuin gevitaliseerd water ontvingen. Vanaf dat moment drink ik op een dag veel meer gevitaliseerd water uit de kraan. Vanzelf. Omdat het lekker, zacht en vol en rond smaakt. Het is niet meer leeg en stroef zoals ik merk als ik gewoon leidingwater drink.

Ik ervaar dit dagelijks door het drinken en douchen met gevitaliseerd water:

;

Sprankeling

Als ik een hele dag achter de computer zit, drink ik de hele dag door gevitaliseerd water uit de kraan. Dat helpt tegen electrosmog. Dit komt doordat het water zijn kristallijne structuur behoud. Ik ervaar het letterlijk alsof ik meer sprankel. Alsof er allemaal diamantjes om mij heen ontstaan die licht geven.

;

Krachtige voeding

Mijn moestuin geeft krachtige kruiden en groenten en voeding leg ik in gevitaliseerd water voor het koken.

;

Bloemen

Bloemen staan langer in de vaas, het water blijft schoner en helder. Planten hebben levenskracht.

;

Zachter haar

Mijn haren zijn zachter als ik mijn haar was met dit water. Minder stroef en droog als bij gewoon leidingwater.

Rosmarijne Boontjes

;

Heldervoelend

Ik heb een sterke intuïtie en ik ben heldervoelend en helderhorend.
Gevitaliseerd, levend water zorgt voor een betere verbinding met de kosmos en de aarde.

;

Vernieuwe energie na douchen

Als ik veel mensen heb ontmoet ,dan vind ik het heerlijk om daarna een douche te nemen en alles letterlijk van me af te spoelen. Ik heb dan weer nieuwe energie.

;

Hooggevoelig en weer opladen

Mijn hoog gevoelige dochter van 11 komt vaak heel moe uit school. Als ze dan doucht is ze een ander mens; veel blijer, energieker, weer zichzelf.

;

Kalk lost op

Kalk is gemakkelijk weg te halen in de douche en uit de waterketel. Het drinkwater smaakt zachter en voller.

;

Minder wasmiddel

Ik gebruik de helft van het wasmiddel en mijn kleding is lekker schoon.

Waarom levend en gevitaliseerd water mijn passie is:

Mijn passie is om ‘levend, energetisch schoon water’ voor iedereen toegankelijk te maken.

Gewoon bij jou thuis aan de keukentafel. Ik zie gezinnen met kinderen, (hardwerkende) moeders en vaders die wel wat energie kunnen gebruiken, moestuinen die extra krachtige voeding geven, dieren die zelf kiezen voor gevitaliseerd water, (oudere) mensen die wel wat meer vitaliteit kunnen gebruiken. De mogelijkheden zijn onbegrensd, en dát gun ik jou ook.

Eigenlijk zou ik iedereen willen doordrenken met gevitaliseerd water. Water wat weer levensenergie geeft en een sterkere verbinding met de natuur en de kosmos.

Verhoging van het bewustzijn op aarde:

Mijn passie is ook dat gevitaliseerd water het bewustzijn verhoogt. Het is een feit dat we voor minstens uit 70% water en voor 99% uit watermoleculen bestaan. Dat is nog meer dan in een komkommer (96%)!

Als je nu weet dat mensen, dieren en planten water wezens zijn die allemaal informatie uit de omgeving oppikken, dan wil je toch alleen nog maar écht sprankelend water zoals de natuur het bedoeld heeft?

Als jij je lichaam en aura voedt en hydrateert met energetisch schoon water, kun jij de aardse en kosmische informatie helderder ontvangen.

Zelf ervaar ik een helder weten en helder voelen en een krachtige intuïtie. Dit hoor ik ook terug van mensen die het gevitaliseerde water al langere tijd gebruiken.

Opgegroeid in een liefdevol gezin

Ik ben opgegroeid in een liefdevol en bewust gezin. Mijn ouders waren al vroeg (jaren ’70) ‘wakker’ en zagen de wereld net iets anders dan de doorsnee mens. In deze ‘nieuwe tijd’ is deze hogere wijsheid van belang om een ander bewustzijn op aarde te brengen.

Mijn vader, Gert, heeft mij altijd gestimuleerd om mijn hart te volgen en dicht bij mijn eigen waarheid te blijven. Zo ben ik op mijn 24e afgestudeerd als klassiek homeopaat en heb sindsdien mijn holistische praktijk. Momenteel houd ik mij vooral bezig met Gaia Aqua, zodat het water kan blijven stromen.

Mijn lieve vader is helaas in 2020 plotseling overleden. De mensen die hem ontmoet hebben, spreken allemaal over die wijze, rustige man. Vele klanten dragen Gert een warm hart toe en missen de gesprekken met hem.

Ik, Rosmarijne, mag zijn prachtige werk met gevitaliseerd water verder voortzetten en bekendheid geven. Dat doe ik vanuit mijn eigen passie voor het water.

Mijn moeder is een warme, open vrouw met een groot hart die voor iedereen het beste voor heeft. Met haar wijsheid is zij een baken van vertrouwen.

De betekenis van Gaia Aqua:

De liefde voor moeder aarde (Gaia) en het zuivere levende water (Aqua) vormen de basis van het leven en van ons bedrijf.

Mijn vader, Gert Boontjes, heeft Gaia Aqua in 1996 opgericht, met de diepe overtuiging om mensen te informeren over de energetische, levende kant van water. Mijn vader heeft als technisch ingenieur veel kennis en wetenschappelijke onderbouwing verzameld. Dit vormt een grote bron van kennis die wij heel graag met je delen. Gert is helaas in 2020 overleden. Zijn kennis en wijsheid mag ik met liefde doorgeven.

Ik heb altijd meegewerkt op de achtergrond.  In 2019 heb ik mijn bedrijf ‘IKBENgezond” opgericht om meer bekendheid over het water te geven. Omdat de kennis technisch en onderbouwd was, wilde ik het ook voor vrouwen meer toegankelijk maken.

Met onze producten, die stuk voor stuk met liefde handgemaakt zijn in Oostenrijk, willen wij duurzaam bijdragen aan een schonere planeet en een verhoogd bewustzijn op de nieuwe aarde. Wij willen de gezondheid, levenskracht en bewustwording over levend water en bescherming tegen elektro- magnetische straling verhogen. Zo wordt de eigen woonomgeving en watervoorziening een bron van welzijn.

Gaia Aqua deelt al ruim 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van natuurgetrouwe watervitalisatie en bescherming tegen elektromagnetische straling.

Over Gert Boontjes – oprichter Gaia Aqua

Water is fascinerend!

In 1987 ben ik, Gert Boontjes, gefascineerd en geinspireerd geraakt door het werk van Victor Schauberger.

Het heeft mij er later toe gebracht het bedrijfsleven te verlaten en me verder bezig te houden met de levende kant van water inclusief het uitdragen van dit voor velen onbekende, maar naar mijn mening meest wezenlijke facet van water. De kern van Schaubergers ‘natuur-getrouwe’ ideeen over water waren in zijn tijd moeilijk bewijsbaar en werden door de toenmalige wetenschap niet serieus genomen. Resultaten van recent onderzoek bevestigen zijn gelijk en steeds meer wetenschappers komen tot de ontdekking dat we eigenlijk nog weinig wisten over het wezenlijke van water en de essentiële rol die het vervult in/bij de besturingsprocessen in het lichaam

Oorspronkelijk bronwater is energetisch zuiver water! Het wezenlijke van water komt tot uiting in de energetische kwaliteit ervan. Energetisch zuiver water is vrij van schadelijke trillingen (frequenties), heeft structuur en heeft een hoge energetische waarde. Het blijkt dat dit water uitgesproken positief werkt op en in het fysiek lichaam en de energetische lichamen. Gewoon leidingwater en gefilterd leidingwater daarentegen is heel arm, soms zelfs ‘dood’ water geworden. Bovendien heeft leidingwater de schadelijke frequenties van vervuilende stoffen en elektro -( magnetische ) straling in zich opgeslagen (elektro-smog). Filteren verbetert daar niets aan.

Leidingwater kan door een natuur-getrouwe behandeling van water weer energetisch zuiver worden zoals natuurlijk bronwater. We noemen het ‘watervitalisering’, in feite is het revitalisering van water.

Ons liefdevolle, integere team bestaat uit:

Gert Boontjes (1950-2020)

Geïnspireerd door Victor Schauberger, pionier in Nederland. Een wijze man die op integere wijze watervitalisering in Nederland bekendheid heeft gegeven. Met gedegen wetenschappelijk onderzoek heeft hij de fundering gelegd van de kennis die je op deze site vind.

Tineke Boontjes

Hoogsensitief, invoelend, doorgever. Wijze (kruiden)vrouw met veel kennis. Stylist. Tuinvrouw. Kunstenares.

Rosmarijne Boontjes

Brenger van (spirituele) kennis over het gevitaliseerde water. Passie voor de Nieuwe tijd en de rol van water hierin. Wil graag de brug slaan tussen het wetenschappelijke en het spirituele gevoelsaspect van water.

UMH Oostenrijk

Liefde, passie en zeer gedreven om de wereld energetisch schoner te maken. Zo voelt Bernhard en zijn team voor mij. UMH Umwelttechnologien: Institut für Wasser- und Umweltverbesserung

Wetenschappers

Team van onderzoekers en wetenschappers die het water testen.
Als je vragen hebt, dan heb ik een rijke bron van kennis waar ik uit kan putten.

Marcel Kolenbrander

Fotograaf, websitebouwer en verzorging pakketpost. Marcel is een hartsmens en ik werk heel graag samen met hem. Hij is betrouwbaar en ik kan altijd op hem rekenen.

Op een prachtige, natuurlijke en fijn voelende plek in Oostenrijk, bovenop een berg, worden de vitalisatoren met de hand gemaakt met eigen machines, in eigen beheer.

Met veel eerbied voor de natuur, het goddelijke en een hoog bewustzijn, zijn de vitalisatoren zuiver en eerlijk te noemen.

In mei 2022 was ik in Oostenrijk en ben ik samen met mijn gezin hartelijk ontvangen door Bernhard (UMH) en zijn gezin. We hebben een paar dagen samen doorgebracht. Ik heb gezien hoe de vitalisatoren gemaakt worden, scholing gehad en sfeer geproefd.

De samenwerking met mijn vader, Gert, is al vanaf 1995 en in die zin is de band sterk. Het wederzijdse vertrouwen tussen ons is erg prettig en eerlijk.

Hoe ik zelf omga met elektromagnetische straling:

Ik ben gevoelig voor elektrosmog.  Ik voel een prikkeling in mijn hoofd als ik bij een zendmast in de buurt kom en lichte hoofdpijn.  Als ik naast het WIFI apparaat sta, voel ik dat in mijn hoofd en haar. Ik krijg het koud als ik lang achter de computer zit. En ik voel een tinteling in mijn handen als ik de mobiele telefoon vasthoud. Daarom ga ik bewust met straling om:

;

Gevitaliseerd water

Na mobiel bellen drink ik gevitaliseerd water om meteen de straling in mijn hoofd en lichaam te harmoniseren.

;

Ohrb

 Ik heb een Ohrb in het stopcontact. Deze harmoniseert alle elekrische bedrading in de muren en geeft een harmoniserend effect op alle straling van buiten, aardstralen, wateraders. Het brengt evenwicht in negatieve en positieve energie in huis.

;

Computer bescherming

In de computer zit een ruimte balancerende USB-stick van Biozence. En een Biozence sticker op de pc, wifi router, mobiele telefoon.

;

Wifi 's nachts uit

’s Nachts gaat de Wifi altijd uit met een tijdsklok.

Ohrb
;

Wifi en 4g uit

 Als ik mobiel bel, zet ik de Wifi en 4G ontvangst uit. (Bluetooth staat standaard uit). Liefst bel ik handsfree.

;

Kosmische energetisator

Op het aanrecht ligt een kosmische energetisator (30cm), deze harmoniseert het hele huis van straling. Ook leg ik daar mijn voeding uit de supermarkt op om het weer levensenergie te geven.

;

Draadloos vermijden

Ik vermijd slimme apparaten en bekabel mijn pc en muziekinstallatie. De slimme meter is uitgeschakeld.

;

Slaapkamer

Als ik slaap leg ik de telefoon niet naast mijn bed en liefst op vliegtuigstand. Als ik bereikbaar moet zijn schakel ik 4g en Wifi uit.

Elektromagnetische straling harmoniseren en een fijne, lichte energie aan je leefruimte geven is wat ik jou óók gun. Zodat je celstofwisseling verbeterd, je slaap dieper is en dat je energie hebt om de dingen te doen die belangrijk voor jou zijn!