Voordelen

GAIA AQUA WATERVITALISERING
NAAR DE WINKEL

De voordelen van Gaia Aqua watervitalisering

ENERGETISCH ZUIVER WATER

Gevitaliseerd water is zuiver in de zin van ‘trillingsvrij’. Dit energetisch ‘zuivere’ water wordt door drinken opgenomen door het fysieke lichaam en zuivert via de lichaamsvloeistoffen de cellen, weefsels en organen/orgaansystemen.

DETOXEN

Er is een betere en diep werkende ontgifting van het lichaam. Het regenereert de lichaamsprocessen en verbetert het functioneren van organen en orgaansystemen.

VOEDINGSSTOFFEN

Het werkt opbouwend. Er is een betere opname door het lichaam van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen etc.

DOUCHEN EN BADEN

Baden en douchen met energetisch zuiver water is net zo belangrijk als drinken omdat hierbij zowel het fysieke lichaam (via huid) als de energielichamen rechtstreeks worden geschoond !

Na douchen en baden voel je je fit. Het werkt harmoniserend. In praktische zin zorgt de zuivering van het fysieke lichaam en de energielichamen voor een betere aarding waardoor de gevoeligheid afneemt voor ongewilde energieën van buiten af.

HUIDKLACHTEN KUNNEN VERDWIJNEN

“Vitalisering verandert de structuur van het water waardoor het zacht en weldadig aanvoelt.”

Het maakt de huid zacht en jong. De trekkende en droge huid verdwijnt zonder gebruik van ‘olie’s ‘, terwijl huidklachten verminderen of geheel verdwijnen (huiduitslag, jeuk, waterallergie, overgevoeligheid metalen en andere stoffen ).

ENERGETISCHE BESCHERMING

Door de ‘wisselwerking’ van het fysieke lichaam en de energielichamen werkt deze zuivering in de aura door. Met name de beschreven natuurgetrouwe techniek zorgt voor een gelijkmatige positieve werking op alle chakra’s. 

De ervaring is dat mensen die gevoelig zijn en openstaan voor energieën van anderen en/of energetische vervuiling, door douchen en drinken weer schoon worden. Veel sensitieve gebruikers voelen zich veel beter geaard.

KALK

Vitalisering verandert de structuur van het water waardoor het zacht en weldadig aanvoelt. De structuur van kalk in het water verandert waardoor het zich niet meer afzet.

VANZELF LEKKER VEEL DRINKEN

Bovendien smaakt het water beter, voller en zachter en het drinkt veel makkelijker weg. Van belang voor de grote groep van mensen die veel te weinig drinken doordat leidingwater na een paar slokken al tegenstaat.

BESCHERMING TEGEN ELECTROSMOG

De schadelijke electromagnetische frequenties belasten onze stofwisseling en onttrekken energie.

Energetisch ‘zuiver water’ doorbreekt dat!

Hydratatie van leidingwater en gevitaliseerd water

Levend water uit onze eigen kraan kan ons zoveel geven. De natuurlijke staat van water, in de kristallijne vorm, is goed opneembaar voor onze lichaamscellen. Dit is een van de belangrijkste peilers van UMH watervitalisering. Water dient ten alle tijden goed opneembaar te zijn, zodat water goed hydrateerd. Als de hydratatie niet goed verloopt, zijn allerlei gezondheidsklachten het gevolg.
Wij willen dat alles en iedereen kan beschikken over levend gevitaliseerd water uit de eigen kraan. Zo dragen wij preventief bij aan de gezondheidszorg.

Verstoord watertransport door ongestructureerd water.

Deze afbeelding maakt duidelijk dat leidingwater niet goed meer opgenomen word IN onze lichaamscellen.

Ons leidingwater wordt mechanisch, biologisch en chemisch gezuiverd en op de lange transportweg naar het aftappunt onder druk door leidingen geperst. De verandering die het water bij dit totale proces ondergaat, maakt dat de structuur van water en de energetische waarde bijna totaal verloren is gegaan.

Water neemt ook elektro-magnetische trillingsfrequenties op van het elektriciteitsnet , televisie, computerbeeldschermen, mobiele telefoons, Wifi en communicatienetwerken, radarstraling etc. (de zgn. elektrosmog).

Flessen bronwater en gefilterd water blijken ook hun structuur verloren te hebben.

Optimaal watertransport door UMH-gestruktureerd water.

De UMH vitalisator maakt van ongestructureerd water weer water met een kristallijne ofwel hexagonale structuur.

Gevitaliseerd water is zuiver in de zin van ‘trillingsvrij’. Dit energetisch ‘zuivere’ water wordt door drinken opgenomen door het fysieke lichaam en zuivert via de lichaamsvloeistoffen de cellen, weefsels en organen/orgaansystemen.

Het draagt bij aan genezing van ziekte en aandoeningen en is als zodanig dan ook ondersteunend bij iedere ‘heel’-methode.

Het ondersteunt de genezing van huidklachten zoals eczeem en psoriasis.

Natuurlijk levend vitaal water draagt bij aan een gezond, fit en vitaal lichaam. Vitaliseren maakt water tot het krachtige levenselixer zoals het bedoeld is en van oudsher wordt gezien. Onmisbaar voor een gezonde levenswijze.

water is leven

Maar alleen als het leeft

Dr Kohfink

 

 

 

 

 

 

 

Nog meer voordelen van Gaia Aqua watervitalisatie

GEZONDHEID

Verbetert de hydratatie en de opname van voedingsstoffen en stofwisseling in de cellen.

Uitscheiding van afvalstoffen uit lichaamscellen, weefsels en organen.

Ondersteunt de genezing van huidklachten zoals eczeem en psoriasis.

KALK

Nauwelijks of geen kalkafzetting.

Kalk zet zich niet meer af in bijvoorbeeld wasmachines, boilers, verwarmings- systemen.

Lost hardnekkige materiaalafzetting in leidingen binnen 4 maanden op.

ENERGETISCH

Geeft levensenergie en gaat vermoeidheid tegen.

Schoont de aura en verhoogt je bewustzijn.

Bevordert gronding en heeft een gelijkmatige werking op alle chakra’s.

MILIEU

Harmoniseert de bacterie groei in water en in (landbouw)grond.

Sterk verminderd verbruik van was- en reinigingsmiddelen (< 40-60%).

Zware metalen en pesticiden in de (landbouw) grond kunnen worden omgezet.

KOSTENBESPAREND

Geen onderhoudskosten van de vitalisator en een lange levensduur.

Huishoudelijke apparaten gaan langer mee.

Hoger warmterendement met een cv-vitalisator (> 5%).

Omdat UMH vitalisatoren natuurgetrouw werken, kunnen ze deze voordelen aan jou bieden. Ons hart ligt bij werkelijke, pure producten aan bieden die jaar in, jaar uit blijvend werken. Zonder onderhoud.

Ja, ik wil graag gevitaliseerd, levend water.

Ik wil graag vrijblijvend advies.