Straling harmoniseren

HARMONISEREN VAN ELECTROSMOG
NAAR DE WINKEL

In mijn praktijk voor klassieke homeopathie en natuurgerichte therapieën werk ik (Rosmarijne) mede met de lecher-antenne. De lecher-antenne is een meetinstrument waarmee o.a. vitaliteit van weefsels en organen kan worden gemeten. Ik kan met de Lecher-antenne bepalen wat de mate van gezondheid of pathologie van een orgaan of weefsel is.

Ook de mate waarin iemand belast is met straling kan ik meten. Bij veel mensen en kinderen zie ik dat ze belast zijn met straling. En dat is ook niet zo gek als je weet dat er tegenwoordig overal straling om ons heen is. Van zendmasten en hoogspanningskabels tot WIFI en bluetooth.

Ook de straling in huis is meetbaar met de lecher-antenne. Het voordeel daarvan is dat het zichtbaar wordt. Want straling is niet zichtbaar. Voor hooggevoelige mensen wel voelbaar. Bij klachten als slecht slapen, vermoeidheid, hoofdpijn en meer, word niet altijd gedacht aan straling als oorzaak.

Hoe logisch is het om van je huis een plek te maken waar je uit kunt rusten en nieuwe energie op kunt doen?

Wat is elektrosmog / geopathie?

Een grote groep mensen heeft klachten die mogelijk het gevolg zijn door straling van elektrische apparatuur, draadloze frequenties etc. Als je op internet googled op ‘gezondheidsklachten door straling’  vind je goede onderbouwde boeken.

In mijn praktijk test ik met de lecher antenne vaak een geopathische belasting bij mensen. Geopathie is de verzamelnaam voor alles wat met straling en stralingsbelasting te maken heeft. Dit zijn bijvoorbeeld aardstralen, wateraders, GSM, GSM zendmasten en hoogspanningskabels. Deze straling kan bij mensen en dieren het lichaam belasten. Het komt veel voor.

Welke invloed heeft straling op ons lichaam?

De frequenties van elektrische apparatuur en mobiele communicatie hebben invloed op ons lichaam. Drinkwater en lichaamswater nemen deze frequenties in zich op. Dit heeft invloed op onze celstofwisseling en prikkeloverdracht. Via ons lichaamswater worden prikkels overgedragen en lichaamsprocessen aangestuurd.

De technische frequenties werken verstorend op de cruciale biologische frequenties die onze lichaamsprocessen sturen. Basisfuncties in de cellen worden daardoor geblokkeerd.

Gevolg: een ernstig verstoorde celstofwisseling.

Klachten die het gevolg kunnen zijn van elektrosmog:

– Hoofdpijn,

– slaapstoornissen,

– vermoeid wakker worden,

– concentratie- en leerstoringen,

– innerlijke onrust,

– hyperactiviteit,

– hartritmestoringen,

– verzwakking van het immuunsysteem.

Straling harmoniseren en een gezonde nachtrust

Een gezonde nachtrust begint bij het bewust omgaan met straling in je slaapkamer. Ik heb een checklist voor je gemaakt die jou kan helpen om bewuste keuzes te maken wat betreft straling.

Oplossing voor alle vormen van geopathische belasting.

Straling creëert een chaotisch veld  wat kris kras door elkaar loopt. Simpelweg omdat overal frequenties vandaan komen (de Wifi, het mobieltje dat op tafel ligt, muziekinstallatie zonder snoer, op afstand bestuurbare verwarming, etcetera). Dit chaotische veld mag weer uitgelijnd worden, geharmoniseerd worden.

Om te beschermen tegen electrosmog moet het ruimtelijk magnetisch veld weer worden uitgebalanceerd.

KOSMISCHE ENERGETISATOR

Negatieve frequenties worden door de UMH energetisator opgenomen, omgevormd en geordend en daarna in perfecte vorm weer uitgestraald.

De UMH- energetisator bestaat uit silicium (Si), dat uit zuiver kwarts is gewonnen en een speciale energetische behandelingsmethode, waardoor er een natuurlijke krachtige energie ontstaat die jouw huis en lichaam kan ontstoren van straling.

 

OHRB WONINGHARMONISATOR

De woningharmonisator OHRB staat voor Optimal Harmoniser for Restoring Balance, of in goed Nederlands het Optimaal Herstellen van de Balans van uw Woning.

Door gebruik te maken van organische materialen komt er met de OHRB een oer energie in jou woning tot stand. Er ontstaat een perfecte Yin Yang verhouding (de verhouding van mannelijke en vrouwelijke of positieve en negatieve energie).
De Ohrb bestaat uit onder andere een 24-karaats gouden symbool en een palet van zeer zuivere kristallen en edelstenen.

Ja, ik wil graag een oplossing voor elektrosmog in mijn leefomgeving en lichaam.