Ervaringen van gebruikers

REVIEWS EN TEVREDENHEID
NAAR DE WINKEL

Ruim 27 jaar ervaringen met Gaia Aqua vitalisators

Er zijn inmiddels heel veel ervaringen van gebruikers. Deze ervaringen en natuurwetenschappelijk onderzoek toont keer op keer de positieve uitwerking aan van gevitaliseerd levend water op de gezondheid van levende organismes. We noemen een aantal aansprekende ervaringen:

“Heerlijk levendig water met een heerlijke smaak. Vol en rond inderdaad. Alsof je de werveling die het meegemaakt heeft erin proeft.   Er zijn veel mensen die blij zijn met hun filter. Maar als ik hun water proef is het voor mijn gevoel dood water.”

Yfke Hilgenga

“Al ruim 10 jaar een vitalisator in huis! Ik kan me nog heel goed herinneren: de eerste keer in bad. Wat een heerlijk gevoel was dat! Later, in mijn volgende woning heb ik toen de inbouwvitalisator gekocht en nu nog steeds geniet ik van ons water.”

Marcel Kolenbrander

“Voor mij is er een duidelijk verschil te proeven tussen wel- en niet gevitaliseerd water. Ik drink makkelijk meer water. Het is zachter. Daarnaast voel ik mij energieker en gezonder sinds wij gevitaliseerd water drinken.”

Marcella Pesie

“Enorm blij mee! Zachte huid (geen eczeem meer). Drinkt heerlijk weg. Douche werkt echt verkwikkend. Helemaal voor een hoog sensitief persoon als mijzelf is het heerlijk ont- en opladen. Haren zijn zachter. Dit is hoe water hoort te zijn! Een aanrader voor iedereen die de weldaad van gevitaliseerd water wenst te ervaren.”

Suzanne Gerrits

“Iedereen maakt er enthousiast gebruikt van! Zelfs de jongeren onder ons hebben nog nooit zoveel water gedronken. Het is super leuk om te zien hoe ze de verschillen in smaak testen.”

Michèle Häcker

Wat een verschil! Ik drink nu met plezier water uit de kraan en neem ook flessen water mee. Het water lijkt zoeter, zachter.

Berdien

“Sinds 1997 hebben wij de vitalisator en we vonden ons water vanaf die tijd heerlijk! Enthousiast als ik was, vertelde ik er iedereen over en ook vrienden die ons water proefden, gingen over tot aanschaf van de watervitalisator.
Ik ben 4 x verhuisd en steeds verhuisde het apparaat weer met me mee.
Ondanks dat er de laatste jaren heel veel waterzuiveringsapparaten op de markt bij zijn gekomen, blijf ik nog steeds trouw aan de vitalisator van Gaia Aqua, één van de eerste, zo niet de éérste, die op de markt is gekomen. De gedachte erachter voelt bij mij nog steeds goed!”

Irene van Houwelingen

“Mij viel het woord ‘lucide’ in. Oftewel: geestelijk helder. En dat voelt heel treffend eerlijk. Na de inruil van onze oude voor een nieuwe vitalisator, voelt het  weer heerlijk en doet wat het moet doen. Het reinigt lichaam en geest. Ook zijn we blij met aanschaf van de losse vitalisator (Alpha) op het aanrecht.”

Michèle Reijnen

“Ik merk dat ik de laatste jaren een veel grotere opening naar de spirituele wereld krijg. Ik vermoed dat het water er ook aan meewerkt.  Een therapeut in Frankrijk die een apparaat had om het water dat ik meegebracht om te drinken te meten. Hij vertelde mij verbaasd dat hij dacht dat zijn eigen water gevitaliseerd was, maar dat het water dat ik meebracht veel beter was. Toen ik hem vroeg wat die waarden dan uitmaakten, antwoordde hij me: “Als deze waarde nog hoger stijgt, kun je bij wijze van spreken de spirituele wereld inzweven.”

Yfke Hilgenga

“Enkele maanden geleden zijn wij gestart met de 1″inch vitalisator om ons water te dynamiseren.
Ik heb dit eerst uitgeprobeerd in ons eigen huis met succes en resultaat.
Een maand geleden heb ik uit nood hem laten weghalen om in een van onze huurpanden te plaatsten. Het resultaat is nu dat in ons huis al snel de smaak én de kalkaanslag terug veranderde in negatieve vorm. Daarom hebben wij besloten in ons huis en huurpanden een vitalisator te plaatsen”

Klant uit België

“Heel simpel: als je de universeel vitalisator gebruikt, ontdek je hoe bijzonder het is om bronwaterkwaliteit uit je eigen kraan te drinken. En dat is niet alleen veel natuurlijker, maar ook een stuk slimmer. Want het komt je levenskwaliteit extreem ten goede. 

 Oh ja, nog één ding: als er iets mee is, dan fixt Rosmarijne het gewoon. Ze lost het op, maakt het goed, en als dat niet kan: ze zorgt voor een nieuwe vitalisator. Dankzij 5 jaar garantie. “

Gaston Boon

“Ik heb last van eczeem wat vroeger onaangenaam aanvoelde in de douche en wat nu veranderd is in een deugddoende ervaring. Het leiding water is nu goed om te drinken.

Het zwembadwater is heerlijk en zacht om in te zwemmen, in de hottub is er ook dezelfde ervaring.

Ik kan dus zeggen dat ik heel tevreden ben over deze aankoop.”

Henk uit Ieper - België

Ja, ik wil graag gevitaliseerd, levend water.

Ik wil graag vrijblijvend advies.