Ervaringen van gebruikers

reviews en tevredenheid

Ervaringen Gaia Aqua

Er zijn inmiddels heel veel ervaringen van gebruikers. Deze ervaringen en natuurwetenschappelijk onderzoek toont keer op keer de positieve uitwerking aan van gevitaliseerd levend water op de gezondheid van levende organismes. We noemen een aantal aansprekende ervaringen:

“We zijn al ruim 25 jaar enthousiast over de weldaad van jullie watervitalisator.
In de afgelopen twee jaar merkte ik langzaam een verandering. Ik kon er mijn vinger niet echt op leggen en was me er ook niet zo bewust van. Zoals alles regelt het onzichtbare het zichtbare. Bijzonder!

Enfin, na wat omzwerving heb ik je opgebeld en we kwamen tot een leuk, maar ook zeer informatief gesprek. Je gaf er richting aan en vertelde dat ook de watervitalisatoren aan de huidige tijd zijn aangepast. Andere vormen van belasting, zoals 5G zijn meegenomen
om het water te resetten tot bruikbaar water voor lichaam en geest.

Mij viel het woord ‘lucide’ in. Oftewel: geestelijk helder. En dat voelt heel treffend eerlijk. Na de inruil van onze oude voor een nieuwe vitalisator, voelt het  weer heerlijk en doet wat het moet doen. Het reinigt lichaam en geest. Ook zijn we blij met aanschaf van de losse vitalisator (Alpha) op het aanrecht.

Iedereen maakt er enthousiast gebruikt van! Zelfs de jongeren onder ons hebben nog nooit zoveel water gedronken. Het is super leuk om te zien hoe ze de verschillen in smaak testen.

Rosmarijne, heel veel succes met de voortzetting van het levenswerk van je vader. Ik ben blij je te hebben leren kennen en jullie bijzondere producten te mogen gebruiken.”

Michèle Reijnen Häcker

Over het water van de vitalisator: daar raak ik niet over uit gesproken. Zo blij ben ik met die investering. En nu ik om me heen kijk, zijn er vele mensen die blij zijn met hun filter. Maar als ik hun water proef is het voor mijn gevoel dood water. Dan proef ik pas goed het verschil met mijn water. Heerlijk levendig water met een heerlijke smaak. Vol en rond inderdaad. Alsof je de werveling die het meegemaakt heeft erin proeft.

Ik heb ook een tuintje waarin ik calendula en Sint-Janskruid kweek om er vervolgens crèmes of zalven en andere vormen van verwerking van maak. De eindproducten zijn door de besproeiing met mijn gevitaliseerde water dan ook dubbel zo productief en in waarde gestegen.

Kortom, ik raad het iedereen aan. Ik weet niet of het door de tijd is waarin we leven of door welke oorzaak dan ook, maar ik merk dat ik de laatste jaren een veel grotere opening naar de spirituele wereld krijg. Ik vermoed dat het water er ook aan meewerkt

De man die mij het eerst vertelde hoe waardevol mijn gevitaliseerde water is, was een therapeut in Frankrijk die een apparaat had om het water dat ik meegebracht had om te drinken te meten. Hij vertelde mij verbaasd dat hij dacht dat zijn eigen water gevitaliseerd was (ik weet niet meer door welk apparaat), maar dat het water dat ik meebracht veel beter was. Toen ik hem vroeg wat die waarden dan uitmaakten, antwoordde hij me: “Als deze waarde nog hoger stijgt, kun je bij wijze van spreken de spirituele wereld inzweven.”

 Daarbij heb ik het boek van Masaru Emoto over water ook gelezen En weet ik dat water, levendig water, een genezende kracht bezit en spirituele opening kan veroorzaken.

Ik ga het er bij een voorlichtingsavond over permacultuur ook even over hebben. Het water heeft toch ook alles te maken met permacultuur.”

Yfke Hilgenga

“In Januari 1997 beluisterde ik een interview op de radio in het programma TROS Perspectief van Freek Simons met Ir. Gert Boontjes over de “vitalisering” van leidingwater. Het geheel boeide mij heel erg en ik voelde vanbinnen dat dit klopte, ik werd er helemaal warm van.

Ik besloot de tape van het interview te bestellen en wachtte vol ongeduld om het mijn man te laten horen, die ik er al enthousiast over had verteld. Ook hij vond het wel erg interessant en we besloten een watervitalisator aan te schaffen nadat ik een prettig telefoongesprek met de heer Boontjes had gehad.

Het apparaat werd aangesloten en we vonden ons water vanaf die tijd heerlijk!

Enthousiast als ik was, vertelde ik er iedereen over en ook vrienden die ons water proefden, gingen over tot aanschaf van de watervitalisator.

In 2001 verhuisden we naar Frankrijk en het apparaat ging natuurlijk mee en ook daar werd de watervitalisator achter de watermeter aangesloten. In 2017 verhuisde ik alleen weer naar Nederland, omdat mijn man een jaar eerder daar was overleden. Ook nu verhuisde het apparaat weer met me mee en werd aangesloten in het appartement, waar ik drie jaar woonde, totdat ik twee jaar geleden een levensloopbestendige woning kreeg aangeboden, waar ook weer de watervitalisator een plekje kreeg.

Ondanks dat er de laatste jaren heel veel waterzuiveringsapparaten op de markt bij zijn gekomen, blijf ik nog steeds trouw aan de vitalisator van Gaia Aqua, één van de eerste, zo niet de éérste, die op de markt is gekomen. De gedachte erachter voelt bij mij nog steeds goed!”

Irene van Houwelingen

“Heel simpel: als je de universeel vitalisator gebruikt, ontdek je hoe bijzonder het is om bronwaterkwaliteit uit je eigen kraan te drinken. En dat is niet alleen veel natuurlijker, maar ook een stuk slimmer. Want het komt je levenskwaliteit extreem ten goede. 

 Oh ja, nog één ding: als er iets mee is, dan fixt Rosmarijne het gewoon. Ze lost het op, maakt het goed, en als dat niet kan: ze zorgt voor een nieuwe vitalisator. Dankzij 5 jaar garantie. 

 Kortom: ik kan je het aanraden.”

Gaston Boon

“Enkele maanden geleden zijn wij gestart met de 1″inch vitalisator om ons water te dynamiseren.
Ik heb dit eerst uitgeprobeerd in ons eigen huis met succes en resultaat.
Een maand geleden heb ik uit nood hem laten weghalen om in een van onze huurpanden te plaatsten. Het resultaat is nu dat in ons huis al snel de smaak én de kalkaanslag terug veranderde in negatieve vorm. Daarom hebben wij besloten in ons huis en huurpanden een vitalisator te plaatsen”

België

Heerlijk levendig water met een heerlijke smaak. Vol en rond inderdaad. Alsof je de werveling die het meegemaakt heeft erin proeft.   Er zijn veel mensen die blij zijn met hun filter. Maar als ik hun water proef is het voor mijn gevoel dood water.

Yfke Hilgenga

Al ruim 10 jaar een vitalisator in huis! Ik kan me nog heel goed herinneren: de eerste keer in bad. Wat een heerlijk gevoel was dat! Later, in mijn volgende woning heb ik toen de inbouwvitalisator gekocht en nu nog steeds geniet ik van ons water.

Marcel Kolenbrander

Voor mij is er een duidelijk verschil te proeven tussen wel- en niet gevitaliseerd water. Ik drink makkelijk meer water. Het is zachter. Daarnaast voel ik mij energieker en gezonder sinds wij gevitaliseerd water drinken.

Marcella Pesie